Zelf de regie in notariële zaken!

Welkom bij een nieuw tijdperk van juridische autonomie, waarin je de controle hebt over het opstellen van belangrijke notariële akten.

Zorgeloos Geregeld Over Ons
Zorgeloos Geregeld
welkom

Introductie

Welkom bij Zorgeloos Geregeld, de toekomst van notariële akten! We begrijpen dat traditionele notariële diensten tijdrovend en kostbaar kunnen zijn. Daarom hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld die het voor iedereen gemakkelijk maakt om notariële akten online te maken.

moderniseren

De uitdaging

Traditioneel notariële akten laten opstellen kan een ontmoedigende en kostbare ervaring zijn. Het vereist meerdere afspraken, tijdsinvesteringen en hoge notariskosten. Dit leidt tot vertragingen in belangrijke persoonlijke keuzes en processen. Wij komen met een “Out of the box” oplossing.

onzie visie

Onze oplossing

Bij Zorgeloos Geregeld hebben we al onze notariële ervaring getransformeerd. Ons online platform stelt gebruikers in staat om notariële akten snel en eenvoudig te maken, zonder de noodzaak van meerdere fysieke afspraken. Er is slechts één afspraak voor nodig, namelijk voor het tekenen van de uiteindelijke akte. We bieden een breed scala aan notariële documenten, waaronder testamenten, samenlevingscontracten, levenstestamenten en meer.